Praktijk : waarvoor kom je?

Groot en klein verdriet, onzekerheid, rouw, spierspanningen, ademhalingsproblemen, onrustige gedachten, allerlei lichamelijke klachten, prestatievermindering, leerproblemen, verslavingen, angsten, overgewicht, eetstoornissen, P.T.S.S, Grote en kleine trauma’s, fobieën,…

Voor kinderen, adolescenten en volwassen.

Emotional freedom technique

Alle negatieve emoties worden veroorzaakt door een verstoring in ons energiesysteem.

Dit is de basisregel van EFT. Werken aan de verstoring is werken aan de emoties. De emotie ontladen helpt symptomen verzachten.

Matrix Reimprinting

Je verandert je relatie met het verleden waardoor zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid verbeteren. Een techniek ontwikkeld door Karl Dawson.

Mediation

Ruzie met je partner, collega of buren? Misschien zit je midden in een familiaal conflict … Zijn er misverstanden tussen vrienden, broers/zussen ouders en kinderen? Of met de schoonfamilie. We vinden samen een weg hieruit!


De informatie op deze website is geen vervanging voor medische zorg
  • De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging van diensten of informatie van getrainde medische zorgverlenende instanties, zoals artsen, medisch specialisten, spoedeisende hulpverlening, (acute) geestelijke gezondheidszorg, fysiotherapeuten en psychotherapeuten (geen uitputtende opsomming).
  • De informatie op deze website noch de gebruiksmogelijkheden kunnen gezien worden als een vervanging voor medische of andere professionele hulp, zorg, ondersteuning of informatievoorziening en is niet bedoeld als hulpmiddel bij het stellen van een (zelf-)diagnose.
  • De informatie is bedoeld als algemene informatie . Dit betekent dat bezoekers aan de informatie geen diagnostische of therapeutische waarde kunnen hechten voor de eigen medische situatie of die van anderen.
  • In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de informatie alleen bedoeld als ondersteuning.
  • Bij acute medische klachten of psychische problemen en bij het verergeren van klachten of symptomen worden bezoekers geadviseerd direct contact op te nemen met hun eigen (huis)arts of het noodnummer.

%d bloggers liken dit: